Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Årets sidste tur blev afholdt under de stevnske himmelstrøg.

Martin og undertegnede stod som de eneste klar til dagens dyst ved Lund. Et lækkert stræk med store sten i vandet og gode bundforhold. Desværre lidt for meget blæretang, som besværliggjorde fiskeriet en del. Et par timer gik uden den store action, andet end et hug på Martins blink.

Sidst på formiddagen forlød det, at Flemming og Johnny var kommet ud af muleposerne (fået fri fra arbejde og fået styr på de værste tømmermænd) og de skulle efter sigende have befundet sig et andet sted på Stevns. Ingen har set dokumentationen for at de har været af sted, så måske der er blevet lavet en god lokumsaftale, hvor der har været involveret nogle gode druer fra Skjold Burne som bestikkelse ;-) Vi kan kun gisne, men ved det ikke, så vi lader tvivlen komme den nykårede klubmester til gode denne gang.

Et nyt spot et par kilometer fra Lund blev også testet, og her var der virkelig fine forhold - nogle gode rev og pynter blev fisket igennem med både blink og fluer. Martin fik et enkelt hug på fluen, mens jeg kunne lande dagens eneste fisk - en UM´er på 36 cm - og ja det var endnu engang kobberbassen der viste sin sublime klasse.

Ved 14. tiden besluttede begge teams at holde inde, og resultatet, der dårligt tåler dagens lys kunne gøres op:

9 point - Kasper (Flest og største fisk!!! - 1 stk, 36 cm)
2 point - Martin
2 point - Flemming
2 point - Johnny

Tak for i år og stort tillykke med pokalen til Johnny, der med 2 point lige akkurat kunne snige sig ind foran Jonas i topstriden.

Keep it stiff
Rokker VindingTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne