Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

For 10 år i træk var Møn trækplasteret for årets første klubtur. Sædvanen tro dannede Peters forældres sommerhus i Råbylille knudepunkt for en dejlig weekend med rigtig forårsvejr. Vinding, Peter, Fahlgren, Mikkel, Boysen, Johnny og undertegnet var de 7 "brave".

Fiskeriet var noget sløjt og der skulle virkelig flid til at finde fiskene. Johnny, Fahlgren og undertegnet afprøvet lørdag eftermiddag fiskeriet omkring klinten - selvom der var gode forhold gav det ingen fisk. Dog blev de to "ungersvende" vasket af nogen solide Østersøsdønninger da de vil afprøve en "spids" et par hundrede meter længere nordpå fra trappen.

Boysen, Mikkel og en lokal guide (vi kalder ham Poul Bager) fandt et lille hyggelig spot på sydkysten lørdag eftermiddag hvor de i løbet af en times tid fangede et par fisk. Mikkel fik den største på 1,5 kg.

Peter og Vinding havde desværre ikke heldet med sig og måtte indkassere en nulbon.

Lørdag aften var alle brave samlet til et festmåltid, hvor Johnny igen i år havde sørget for nogle ordentlige grillbøffer. Med ny energi forsøgte alle mand eller næsten alle (Fahlgren var forelsket i en flaske rød "chatoks" og blev tilbage) at give fiskeriet gas frem mod solnedgang. Heldigvis tilsmilede heldet undertegnet da jeg i det sidste dagslys fik en flot havørred på 1,8 kg på den klassiske snurrebasse. Dette blev aftenens eneste fangst.

Søndag morgen var Johnny og undertegnet de eneste der kunne mande sig op til at komme afsted ved solopgang. Fiskeriet var stadig ikke godt - så en mistet fisk var det eneste der kunne prales af.

Tilbage i sommerhuset blev der indtaget et solidt morgenmåltid bestående af ostepølser, æg i store mængder og Fahlgrens hjemmebagte superboller. Efter morgenmaden pakkede vi hytten sammen. Fahlgren og Mikkel tog hjemad mens resten af flokken forsøgte at gøre lidt ved det sløje resultat. Formiddagen/eftermiddagen gav ikke det store for nogen af parterne - lidt hornfisk, men på det sidste spot lykkes det kassereren i den lune eftermiddagsvarme at overliste endnu en havbasse. I øvrigt turens største på 2,14 kg

Tur status

Vinding, Peter, Fahlgren og Johnny (nul fisk - 2 point/mand)
Boysen - 1 fisk 46 cm ( 5 point)
Mikkel - 1 fisk 1,5 kg (6 point)
Jonas - 2 fisk 1,8 og 2,14 kg (9 point)

Resultatet må desværre siges at være et at de ringeste nogensinde - så allerede nu luftes der ideer om at finde nye græsgange til næste år.Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne