Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

4 friske rokkere havde en super fed tur efter stør i Poppelsøen ved Ballerup.

Der var masser af flex og undertegnede tager nok lidt kraftigere grej med næste gang da en 10 fods kyststang med tilhørende hjul i str. 3000 føltes en smule klein til opgaven.
Bevares, jeg fik da fiskene ind, men havde jeg fået en kroget en stør bare lidt større end den nye klubrekord på 12,9 kg havde jeg været i seriøse problemer. Af hensyn til fiskene anbefales hermed grej i størrelse stor gedde/karpe for ikke at fighten skal tage for lang tid.

Fiskeriet er ret simpelt med et gennemløbsrig på 150 cm. 0,35-0,50 FC med 25-30 g. lod, ca. 30 cm. forfang i 0,35 FC og ca. str. 1/0 enkeltkrog med nedfilet modhager, krogen kan agnes med alt tænkeligt, men sild og ansjoser virkede forleden aften.

Der er nogle meget klare regler der skal overholdes ved fiskeriet efter stør, hvilket giver rigtig god mening da alle disse fisk bliver fanget mange gange i løbet af en sæson.
Største fisk i Poppelsøen er i skrivende stund på 31,5 kg., og der kan læses mere om fiskeri og regler på www.Poppel.dk.

Aftenen startede med at Jonas lavede en ”Foged” og krogede første stør 3 min. Inden konkurrencestart, dette blev selvfølgelig påtalt henover søen og han måtte på den igen :o)

10 min. Senere flexer Jonas igen og Jan og jeg rykkede teltpælene op og fandt en ny plads ved siden af Jonas, derfra gik det slagets gang og det var nærmest konstant kontakter og flex på klingen til Jonas, Jan og jeg, selv Jonas knægt Carl Emil var på et tidspunkt spændt efter en stør og ved at følge med ud i søen :o)

Ved siden af Jan og jeg sad Henrik Carl og medede efter skaller, suder, karudser og karper og kan her afsløre at en af vores fisk på et tidspunkt tog flugten ned mod ham og fik udløst alle bidmelder og der var dømt mindre fulglerede med størtackel + 3 medetackler :-D

Kun Thomas havde lidt problemer med at få fiskene til at hugge, men han havde dog fat i en fin fisk der desværre skred uden at betale regningen.

Alt i alt en rigtig god tur og en klar kandidat til at optræde på programmet igen, blot ærgerligt med kun 4 deltager på sådan en fin aften hvor der for en gangs skyld var masser af fisk og hygge :-/…

2 point Thomas – for deltagelse, god sportsånd samt badning af orm, sild og alt muligt andet der ikke virkede :o)

5 point Jan
9,1 kg
+ 1 stk. ej vejet (ca. 6 kg.)

6 point Jonas
10,5 kg
9
8,6
+ 1 stk. Kroget 3 min. før start (6,1 kg.)

10 point Johnny – Flest (6 stk.) – Størst og ny Klubrekord (12,9 kg)
12,9 kg.
11,25
10,75
10
+2 stk ej vejet (ca. 6 & 8 kg)

Næste tur er medetur 12. juni i Buresø, vel mødt…

K&B
JensenTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne