Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Efteråret har de senere år været topsæsonen for mit karpefiskeri. Det skulle vise sig at det igen i år ikke slog helt fejl. I gennem de seneste år har jeg fisket nogle søer, hvor bestanden af karper er meget lille, men til gengæld med nogen rigtig pæne indvånere.

I sidste uge var der endelig tid i kalenderen til at komme ud og lufte karpestængerne. Jeg havde gennem længere tid luret på en "ny" plads hvor jeg lettere kunne fiske og dække et større område af søen. Sidst på eftermiddagen var jeg klar og alle tacklerne lå klar.

Det skulle vise sig at fiskene hurtigt havde indfundet jeg på pladsen for efter kun 1½ times fiskeri var der bud på den ene stang. Stangen krummet godt i tilslaget men det var svært at "mærke" fisken da en større grødeklat havde fanget linen. Efter en større omgang tovtrækkeri med diverse vandplanter lykkes det at få fisken ud i det åbne vand og god fight kunne begynde. Heldigvis endte det godt at jeg kunne lande en meget massiv spejlkarpe. Det er nogle år siden jeg sidst har landet fisk i den størrelse, men jeg var ikke tvivl om at fisken var et godt stykke over 15 kg. Hurtig fik jeg vejet den flotte fisk - vægten sagde 18,2 kg, hvilke er en fantastisk størrelse for en dansk karpe. Super tilfreds kunne jeg nyde efterårsaften men solid fisk på samvittigheden.

I løbet af natten lykkes det at lande endnu en pæn fisk så fiskelykken var på det højeste da jeg drog hjem dagen efter.Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne