Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Dette års geddeweekend var i år henlagt til Tystrup sø.

Allerede tilbage i februar da turplanlægningen var fordelt fandt jeg et sted i nærheden af søen hvor vi kunne overnatte (og som jeg hurtig fik booket) så alt åndet fred og idyl indtil den sidste uge inden den afholdte tur.

Ugen op til turafholdelsen kontaktede jeg udlejeren (et lokal bed og breakfast sted) for lige at få de sidste formalia på plads. Det blev en lidt speciel samtale da det hurtigt gik op for mig at udlejeren ikke havde styr på sin kalender og vi kunne derfor ikke være hos dem.

Der blev på søgt på diverse udlejningssteder i nærområdet men det var ikke en mulighed med så kort varsel at finde et nyt overnatningssted. I stedet satset vi på at komme af sted alle mand søndag (desværre måtte Mikkel og Wolff melde fra)

Fredag brugte Boysen og undertegnet det meste af aftenen på at fange skaller med kastenettet. Heldigvis var der gevinst men det var også hårdt arbejde.

Boysen og jeg stævnede ud på søen i den tidlige morgengry søndag - ganske svag men lun efterårsvind. Perfekte forhold for en geddetur.

Vejret og fiskeriet gik denne dag op i en større helhed. Lige fra morgenstunden var der godt knald på fiskeriet. Boysen lagde ud med en 5,5 kg fisk og jeg fulgte hurtig trop med 9,05 kg som skulle vise at blive turens største. Så var vi i gang.

Henad 8 tiden var Jan og Johnny på vandet. De havde en fast mandskabsfordelling. Johnny var galejslaven som skulle ro og Jan skulle styre woblerne. Gedderne var tydligvis ikke så tændte på kunstagnene denne dag så de to sluttede dagen med en enkelt fisk i båden til Jan på 3,9 kg.

Boysen og undertegnet havde dagen i gennem god aktivitet på agnfiskene og sidste på eftermiddagen var skallebeholdningen tom da alt var blevet spist eller tygget i stykker.

Så det var to veltilfredse gutter der sejlede i havn denne flotte efterårsdag i oktober. Så er geddesæsonen startet !!Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne