Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Vi gæstede for 13 år i træk Møns kyster og igen var basecamp Peters sommerhus på Råbylille strand. Prezi og undertegnede tog derned fredag dagen før ”kampstart” for lige at få banket rusten af krogene og det så ud til at blive en fantastisk weekend for mit vedkommende da jeg lagde ud med en havørrred på 60 CM taget på flue. Under morgenmaden lørdag morgen blev pladserne og vinden diskuteret og Wolf og jeg valgte at dele bil og køre nordover. Det var dog lige før jeg skulle en tur til mekanikeren først da bilen pev og hylede så man troede den var ved at falde fra hinanden. Efter en selvsikker vurdering af Peter Maaan så mente han at det var en sten i skivebremsen og undertegnede skulle bare bakke rundt om sommerhusblokken jævnfør Peter og ganske rigtigt stenen faldt ud :-) (STOR tak til Peter).
Da vi endelig kom på nordkysten så skulle de vise sig at vi ikke var de eneste der havde fået denne ide, men vi fik placeret os rigtigt og der faldt nogle fisk af til Wolf og jeg. På et tidspunkt var der omkring 20 fisker på strækningen og Prezi som kom lidt senere end Wolf og jeg valgte at tage et andet sted hen forståeligt nok.
Tilslutning til havørred weekenden skulle vise sig at blive største længe om det var havørreden på de 60 CM som lokkede på Facebook fredag vides ikke, men 9 Rokkere fiskede lørdag på Møns kyster. Og 8 deltog om aftenen i Jan kødkalas af en middag :-).
Turen blev dyr for Prezi da hans Stella gik i stykker og undgik heller ikke en ekstra regning da mobilen blev dyppet i saltvand men ”shit happens”.


Tur status

Mikkel - 2 fisk 49 cm (6s+2d = 8 point)
Wolf - 4 fisk (4s+1f+2d = 7 point)
Flemming - 0 fisk (2 point)
Peter - 0 fisk (2 point)
Kasper - 0 fisk (2 point)
Prezi - 0 fisk (2 point)
Johnny - 0 fisk (2 point)
Jan - 0 fisk (2 point)
Jonas - 0 fisk (2 point)

Knæk og Bræk
MikkelTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne