Fiskeklubben Rokkerne
Havørred Møn

Rejoice! Rejoice! Rejoice!

Efter nogle års fravær, samles Rokkerne atter i sommerhuset på Møn til endnu en weekend med masser af hygge, mad og drikke, kolde løg på kysten og ingen fisk. Det skal nok blive hyggeligt.

Det vi ikke får omsat i fisk på kysten råder vi bod på om aftenen i sommerhuset, hvor løgn- og røverhistorier fra nær og fjern blander sig med duften af rødt oksekød, øl, vin, høj latter og fugtigt tøj fra dagens eskapader langs Møns kyster.

Møn har fisket ok stabilt de seneste par år, men lad os nu se – vi er blevet skuffet før, og er kørt hjem om søndagen med lange næser og underafkølede løg, efter at have tilbragt 6-7 timer dagligt i waders i skridtdybt vand i 5-10 grader varmt Østersøvand. Og ingen fisk. Men som alle ved så giver Rokkerne aldrig op! Vi stikker ikke op for bolledej eller tårefremkaldende, ydmygende og sviende nederlag! Vi tager det med oprejst pande, som det danske fodboldlandshold, og på næste klubtur tager vi endnu en begmand med nul fisk…

”Suck it up, har altid været mit motto” …som C.V. Jørgensen sang i Costa del Sol (eller husker jeg forkert?). Dét må være Rokkernes motto. Vi ses til festen!

Turansvarlig
Peter

Tilbage


Fiskeklubben Rokkerne