Fiskeklubben Rokkerne
Geddetur brakvand

Brakvandsgeddebestanden i det sydsjællandske er, som de fleste bekendt, ikke specielt godt svømmende for tiden. Og det er der andre end gedderne, der lider under - når du først én gang har prøvet, at få et hug som lyn og torden, på spinnegrejet, på en halv meter vand, af en brakvandsgedde på 5-6 kg, så er du hooked for life. Som den vise Jan Fahlgren har sagt: "Det første fix er gratis, men derefter koster det… " - hvorefter han tømte sparegrisen.

Vi må til Sverige for at få stillet vores abstinenser og turen går dertil denne sidste weekend i september, hvor vi indlogerer os i en hytte på hytte, hører Monica Zetterlund, Roxette og ABBA, diskuterer Greta Thunberg, og spiser Kalles Kaviar og kanelbullar. Den tid der måtte blive tilovers vil blive brugt på at tæppebombe skærgården med gummidyr i størrelser, der vil få John Holmes til at rotere i sin grav af misundelse, og iøvrigt piske vandet til skum med ledninger, hvor der er bundet en flue for enden..

Og hvis nu det der fiskeri viser sig at være spild af tid, så kører vi s'gu i skoven og løber nogle kantareller op, eller tager et smut i IKEA.

Vel mødt hinsidan!

Turansvarlig
Peter
Tilbage


Fiskeklubben Rokkerne