Fiskeklubben Rokkerne
Jacob Clausen

Jeg blev prospect hos "Rokkerne" i 2003. En fiskesæson med blandede følelser. En blandet fornøjelse fordi det lykkedes undertegnede, at knække 4 fiskestænger og kværne et hjul.
Til gengæld fangede jeg flere store fisk end nogen tidligere sæson har budt mig. Min PR blev opgraderet til 10 kg og flere store fisk blev taget op og nænsomt genudsat efter flere forrygende fights.

Hvad angår mit engagement i klubben, ja så er jeg sikker på, at dette kan forbedres. Dette kunne medføre, at jeg ligefrem DELTAGER i bare et af arrangementerne og måske ligefrem kunne det komme på tale, at jeg deltager i en fisketur?
Ja, hvem ved? Måske fanger jeg endda en fisk på en sådan tur og opnår et point i årets klubmesterskab? Og senere måske opnå et medlemskab?
Der er nok af målsætninger at tage fat på.

Ja, med nyt fiskeudstyr i hænde samt en ustyrlig lyst til fisketure kan det ske, at jeg ligefrem opnår endnu en rekord i mit favoritfiskeri: geddefiskeriet. Synes selv det kunne være på sin plads at hapse en "dille" omkring de 15 kg.

*Suk* alle de målsætninger og ambitioner……. Alligevel ser jeg forhåbningsfuldt frem til sæsonen. Så længe der er point for deltagelse er der en reel chance for, at jeg opnår 100 % flere point end den forgangne sæson, hvilket jo, i enhver anden henseende, ville være et flot resultat, men for mig blot en påmindelse om en slatten 2003 sæson i klubben.

Nå, men nok om det. Sæsonen bliver sikkert en spændende oplevelse, idet jeg kan se, at der er flere fisketure, med fokus på et fiskeri jeg intet kender til. Jeg ser frem til at udvide horisonten og tilbringe nogle gode timer med klubbens medlemmer samt de flotte oplevelser i naturen. Så måske betyder alle de fantastiske ambitioner og målsætninger ikke så meget, set i lyset af de sjove stunder der venter.

Vi ses ved vandet.


Tilbage

Fiskeklubben Rokkerne