Fiskeklubben Rokkerne
 

 09-11-2019 : skrevet af Jan Fahlgren

Geddeweeekend 2019

Turen var henlagt til Esrum sø, en gammel kending hos Rokkerne, så det kunne kun blive en deltager- og fangstmæssig succes.

Fredag aften indfandt Peter, Thomas, Johnny og undertegnede sig LF hytten i Sørup havn, for kun at konstatere, at radiatoren i hytten var defekt.

Inde temperaturen var derfor lig med ude temperaturen, og det blev en kold aften og nat for de fleste.

Lørdag morgen ved 06:15tiden var der liv i hytten, Team Myrholmen ville af sted omkring solopgang (de skulle sejle 8km for at fiske nord enden af søen).

Team Trolling (Peter og Thomas) var også oppe, men de havde dog ikke lige så travlt som Team Myrholmen. Trolling teamet kom dog på søen ved 9 tiden, så helt sløjt var det ikke.

Vejret var fint, skyet og svag vind fra øst, temperatur 9-10 grader – det så ganske lovende ud. Fiskeriet var dog ikke så vildt endda, Team Myrholmen havde et par hug oppe i nord enden og Trolling Teamet fik en 2 & 3kg´s fisk ombord.

Ved middags tid, stødte Jonas med sønnike ”Karlo” til, men de kunne nu heller ikke få fiskene til at bide og ved middag begyndte det også at regne. Først ganske lidt, dog mere og mere som tiden skred frem.

Team Myrholmen opgav fiskeriet i nord enden og forsøgte i stedet Løjtnanten, midt på søens østside. Dette gav hurtigt en fisk til Fahlgren på 3,58kg og et hug yderligere, så dog ikke kom ind, da linen knækkede.

Linen var dog ikke det eneste som knækkede! Troen på fisk var ikke stor, regnen havde gjort det hele plask vådt – hytten var kold og klam, og tanken om at Thomas og jeg som de eneste skulle overnatte blev simpelthen for meget, Jeg knækkede også.

Om jeg var den eneste der knækkede vides ikke, men alle mand var ganske enige om at søndagens fiskeri ikke ville ske.

Så geddeweekender med hygge og socialt samvær lørdag aften….. Er det slut?

Det bliver i alt fald ikke lettere eller billigere end en tur på Esrum hvad hytte og fiskeri angår.

En ting er sikkert, jeg gider ikke sidde to mand i en hytte lørdag aften for at se bøsseporno og spise pizza.

Slut stillingen:

Jan: 8 point

Thomas: 7 point

Jonas, Peter og Johnny: 2 point hver.3,58 kg
Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne