Fiskeklubben Rokkerne
 

 05-01-2024 : skrevet af Jan Fahlgren

Geddeweekend 2023 – Silkeborg

For gud ved hvilken gang var Rokkerne tilbage på Silkeborgs søerne efter gedder, indlogeret i samme bondehus som sidst – man kan sige at alt var ved det gamle.
Optakten til turen var lidt rustik, Mikkel måtte melde afbud kort før afgang, så Jonas og Peter måtte finde sammen. Agnsfiskene var besværlige at finde, tackel bøvl og alt det der, men det lykkedes nu alt sammen i den sidste ende.
Båd nr. 1 Team Myrholmen var samlet igen
Båd nr. 2 Boysen og Schwalm med nye Bursell tackler.
Båd nr. 3 Jonas og Peter (sidstnævnte ankom dog lidt senere…)

Team Myrholmen lagde allerede ud torsdag morgen, så de kunne få flest mulige fiskedage – der havde ophobet sig livstruende mængder af fiskefeber i teamet.
Båd 2 ankom torsdag aften, så de også kunne får lidt ekstra fisketid
Båd 3 ankom fredag og lørdag – men mandskabet var også først blevet samlet i sidste time, så det var måske ikke helt optimalt koordineret.

Fiskeriet var stille, det var fisk med okay snitvægt, men det blev ikke flået fisk op af vandet nogle af dagene. Det har været sådan de sidste på gange på Silkeborg, må får ikke 20 gedder pr. dag.
Vejret var godt, tilpas stille men dog med lidt gang i vandet – så på den front var det pænt optimalt.

Madplanen blev fulgt, der blev disket op med mange lækkerier – hertil rigelige mængder af drikkelse. Det blev som sædvanlig hygget, diskuteret højlydt…..!

Turen var som skrevet ikke den store fangstmæssige succes på antal, men lørdag lykkedes det Storfanger Fahlgren at sætte ny personlig PR. samt klubrekord med en tyksak af en madamme på 13,92kg – dette blev fejret med Champagne lørdag aften.

Antallet af fisk imponerer bestemt ikke i Silkeborg, men størrelsen gør – problemet er at vi ikke finder bedre alternativer hvis vi ønsker at benytte væres private joller.

Resultatet blev:

Jan 1 fisk, men største og ny klubrekord og 9 point
Johnny 1 fisk på 8,2kg og 6 point
Jonas med 4 fisk og til 6kg og 6 point.
Michael 1 fisk ca. 4kg og 4 point
Henrik 1 fisk ca. 4kg og 3 point
Peter nul fisk og 2 point

K&B
Jan13,92kg klubrekord
Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne