Fiskeklubben Rokkerne
Sæsonen 2003

Endnu en god sæson for Rokkerne!

Vi indledte sæsonen 2003 med stort set samme besætning som afsluttede 2002. Eneste ændringer var at Kasper Vinding og Thomas Wolff var forfremmet til fuldbyrdede medlemmer, mens Morten Diediskis havde valgt at melde sig ud efter blot én sæson som prospect.

I løbet af sommeren fik vi en uventet henvendelse fra sydsjælland. En gut ved navn Jacob Clausen (pudsig navnelighed med Team Stenløse), ønskede at blive prospect. Efter længere overvejelser besluttede vi at tilbyde Jacob status som prospect, så fra omkring august var vi igen 8 mand i klubben.

Fiskemæssige højdepunkter i klubregi:

Årets første tur gik igen til Tryggevælde å, og for første gang i flere år var alle medlemmer tilstede. Wolff fortsatte hvor han slap i 2002, og nappede i suveræn stil 8 point foran Jonas med 5 point og alle andre med 1 point. Boysen kunne dog være tilfreds med dagens indsats, da det trods alt lykkedes ham at fange 2 havørreder med den største på 1.75 kg.

Allerede på årets anden tur bristede forhåbningerne om en supersæson. Pgr. af sammenfald mellem en seriøs forårsstorm, drukture og BIF-FCK i fjernsynet, mødte kun 2 medlemmer op for at udfordre Roskilde fjords havørreder (som i dagens anledning var pist væk).

Igen på årets tredje tur lovede DMI op til hård vind, hvorfor vi omlagde den traditionelle geddetur fra Esrum sø til Løje sø (til Jans store skuffelse).
Det blev endnu en sløj tur i Rokkeregi, hvor det eneste positive man kan fremhæve må være at alle mand igen var på plads.

Sommeren blev overstået og sæsonens fjerde tur var i vente. Den skulle blive historiens hidtil ringeste klubtur med kun én deltager, og ingen fisk........

Femte tur var den traditionelle medetur som efter et par års pause igen var på programmet. Denne gang mødte kun 2 medlemmer op, og dagen endte med at Jan tog sejren foran Jonas, så der nu var spænding før sæsonens sidste tur. (Turen er beskrevet i fangstrapporten for 6. tur.)

Sjette og sidste tur blev som resultaterne havde formet sig en sand finale mellem Jan og Jonas, hvor Jonas endte med at trække det længste strå med to små gedder, mens Jan sluttede dagen med en mager gedde på 2.8 kg, og han overgik dermed klubrekorden for gedder med 300 gr.

Fiskemæssige højdepunkter for medlemmerne:

Individuelt blev sæsonen 2003 en blandet affære. Her medlemmerne listet med de vigtigste fangster.

Medlemmer:
Jan - Gedde 9.30 kg fra Esrum sø
Boysen - Skælkarpe 5.75 kg fra mindre nordsjællandsk mose.
Jonas - Spejlkarpe 9.55 kg fra større sjællandsk sø.
Wolff - En række fine aborrer fra forskellige vande.
Schwalm - Et par gode aborreture, men generelt en sløv sæson.
Vinding - En rigtig skidt sæson uden en eneste havørred over målet.

Prospects:
Lasse Sterl - ej oplyst
Jacob Clausen - Gedde 10.00 kg fra sydsjællandsk mose.

Rokkerne.dk blev i 2003 den vel nok mest besøgte danske foreningsside!
Siden endte op med omtrent 10000 sidevisninger om måneden, og toppede i november med 12668 hits, hvorfor vi tror på endnu bedre tal i 2004.

Som det nok fornemmes af ovenstående læsning, er der en overvejende positiv stemning i Rokkerne, og vi ser derfor frem til endnu en god sæson - Nu må der da snart komme noget seriøst på land på en klubtur?

Klubmester 2003 - Jonas Hansen
Fiskeklubben Rokkerne