Fiskeklubben Rokkerne
Klubmesterskabet 2012

Sæsonen 2013 står for døren, og det er tid til at se tilbage på 2012.

Rent fiskemæssigt blev heller ikke 2012 det store sus. 6 nye klubrekorder blev det dog til, hvilket lyder flot. Når man så regner den samlede vægt af de 6 fisk ud til 1740 gram, stivner smilet en anelse, og udvikler sig hurtigt til latter...
Efter en række år med konstant stigende deltagelse på klubturene, blev det igen hverdag i Rokkerne. Et par ture med fin opbakning sikrede, at der i gennemsnit var 6 deltagere på sæsonens ture. Tilbage står man dog med en fornemmelse af, at interessen for klubmesterskabet har været drastisk dalende, hvilket vi må rette op på i det nye år!

Generalforsamlingen blev afholdt hos Jan, og blev en fredelig omgang. Der kom dog lidt toppe på bølgerne, da en geddeweekend til jylland blev vedtaget...
Ellers var det mest mindeværdige, at værten bællede rødvin i et tempo, som endte med at slå benene væk under ham.
Antallet af medlemmer i 2012 fordelte sig således:
Medlemmer 9
Prospects 3


Fiskemæssige højdepunkter i klubregi 2012:

For sjette år i træk var havørredweekenden henlagt til Møn
Fiskeriet nåede aldrig helt vilde højder, bortset fra en flot overspringer på 4,72 kg til Boysen, men da den blev fanget torsdag var den ikke værdig til point.
Johnny nappede største fisk i konkurrencen på 1.625 kg.

Medeturen kommer og går i klubregi, men i 2012 var den tilbage.
Desværre var kun 4 mand mødt op denne fine solskinsdag, men det var godt det samme. Der blev fanget en del fisk, men da det var mikrober, var den samlede vægt temmelig lav. Med en førsteplads kæmpede Boysen sig tilbage i topstriden.

Årets tredje tur skulle have været en torsketur på Øresund, men da vinden var alt for heftig fra vest, blev planerne ændret til en klassisk moletur. Der blev fanget i alt 8 arter, hvoraf rigtig mange var fladfisk. Desværre var størrelsen heller ikke denne dag værd at berette om. Peter meldte sig med en sejr ind i kampen om den store pokal.

Den hæderkronede aborretur var for første gang henlagt til Præstø fjord.
Peter havde lovet champagnefiskeri, lange arme og klubrekorder i stakkevis, så med store forventninger sejlede en decimeret flåde afsted kl. 12.
Fisk var der da, men størrelsen var endnu engang ikke værd at berette om. Jan fik dagens eneste større aborre på 900 gram.

Tur nummer 5 endte også som en plan-b tur. Oprindeligt skulle vi have fisket sandart på Tuel sø, men grundet problemer med Fiskeringen og Dagkort.dk var vi nødt til at aflyse.
Turen blev i stedet en makreltur til Roskilde fjord. Der blev ikke fanget mange fisk, men alle fik fisk og Johnny kunne køre hjem med sejren og som storfavorit til mesterskabet.

Sæsonens sidste tur var traditionen tro en geddeweekend. For første gang krydsede vi Storebælt i vores jagt efter større madammer.
Desværre ramte den første hårde nattefrost præcis samtidig med vores tur, hvilket lagde en gevaldig dæmper på fiskeriet. Sur røv, men Mikkel fik den største på 6,3 kg., og Johnny kunne efterfølgende kåres som klubmester.


Medlemmer/prospects - efter eget udsagn - bedste fangst i 2012:

Medlemmer:
Henrik Schwalm -  
Kasper Vinding -  
Michael Boysen - Gedde 10.2 kg
Jonas Hansen - Malle ca. 100 kg
Thomas Wolff -
Peter Rasmussen - Gedde 6 kg
Flemming Foged - Intet at mindes!
Johnny Mark -  
Jan Fahlgren - Gedde 11.22 kg

Prospects:
Martin Lundqvist - Intet at mindes!
Mads Hansen - Spejlkarpe 16.6 kg
Mikkel Christiansen - Rooster

Besøgstallet for Rokkerne.dk er dalet gennem årene. I sæsonen 2012 lå vi på lige godt 3000 hits om måneden.
Det gennemsnitlige antal unikke hits i døgnet ved årsskiftet var 10,8, hvilket er klar ny bundrekord for Rokkerne.dk Meget under forventning for en klub som vores, men den ringe aktivitet på siden må tilskrives en stor del af "æren".
Det samlede antal hits siden 09-05-02 rundede 708.605


2012 blev kort opsummeret et rigtig skidt år rent fiskemæssigt, men vi fik alligevel gennemført 6 rigtig hyggelige klubture samt et par ekspeditioner til Jylland og Bornholm.
Enkelte medlemmer havde dog rigtig flotte fisk på land, hvilket bl.a. kan ses på nytårspotpourriet

Med håb om en stor fiskesæson 2013.


Klubmester 2012 - Johnny Mark
Fiskeklubben Rokkerne